Ivan Matić 2008.

26 Mar

Ufff… Ma koliko se neko trudio uvek se dešavaju propusti… Jer, kako su me učili “ko radi taj i greši” (logičan zaključak izveden iz ove premise bio bi da onaj koji radi NISTA – greši NIŠTA. pa nije tako…)

Skoro urnebesna situacija na dva borilišta se desila bratu i sestri… Nekad su slučajnosti tolike da počinjem da sumnjam… Kod Marka mi se desila situacija da (kako je po novim pravilima IZmišljeno rade deca katu istovremeno) protivnik pogreši katu i rezulat 2:1 za “protivnika” i ja priđem sudijama i kažem ljudi pogrešili ste zbog toga i toga. Jedan se branio ćutanem a drugi “nije video” pa ako sam ja to primetio trebao sam da signaliziram… Pa ako ću ja da radim vaš posao onda vi lepo idite kući i ne vraćajte se… Slična situacija na drugom borilištu gde se borilia Markova sestra Marina, sudija prvo da glas protiv nje pa bi se posle predomislio ali ne može… Posle mi priđe i izvini se (što je donekle ok) ali Marina nema ništa od toga, ni šansu da pokaže zapravo šta zna.

U savkom slučaju, MORAM da pohvalim organizaciju KK PARTIZAN na ovom krajnje ekspeditivnom takmičenju. Koliko sam ja bio tamo ni jedan propust u organizaciji nije postojao! Čestitke!