KARATE KLUB FOKE REKREATIVNI KARATE ZA DECU

ČIME SE BAVIMO

Rekreativni karate

Osnovna delatnost karate kluba Foke je upravo rekreativni karate za decu, zdrav život i pravilno razvijanje tela i duha. Kao rekreativci mali karatisti imaju za cilj lično usavršavanje i napredovanje kroz karate veštinu sve do crnog pojasa - majstorskog zvanja.

Takmičarski karate

Za one koji su pokazali takmičarski duh klub je omogućio da se takmiče u WKF sisitemu takmičenja u okviru organizacija BKS i KFS.

KarateMMA koncept

Potpuno drugačiji pristup karateu kroz koji vežbači već naučene tehnike primenjuju na novi način u realnoj primeni. Ova primena se najčešće vidi u MMA obliku borenja ili u vidu samoodbrane.

FokeFIT koncept

FokeFIT je koncept fitness grupnog treninga za roditelje dece koja treniraju karate u Klubu. Idealan način da se dođe do dobre forme koja olakšava svakodnevni život, oslobađa od stresa i zbližava ljude.

O NAMA

Nikola Petrović

Predsednik i trener Kluba

Trener borilačkih sportova - KARATEA prvog stepena visokog obrazovanja strukovnih studija

Par reči o nama.

Krajem februara meseca 2003. godine jedan novobeogradski karate klub je, iz objektivnih razloga, prekinuo sa radom. Iza tog kluba ostalo je četrdesetak članova sa velikom potrebom za nastavkom vežbanja. Na njihovu inicijativu, uz velike napore, otvoren je novi, za njihove potrebe potpuno prilagođen, karate klub »FOKE«. Foke su počele sa radom početkom marta 2003. godine i, uz pomoć upravnog odbora O.Š. »Kneginja Milica«, potpisale ugovor za malu fiskulturnu salu te škole. I danas se aktivnosti kluba održavaju tamo.

»Foke« su zamišljene prvenstveno kao rekreativni karate klub, za decu mlađeg i srednjeg školskog uzrasta iako u svojim redovima ima i starijih. Najbolje Fokice su registrovani takmičari za BKS, ipak, osnovna delatnost kluba nije takmičenje već apel svima koji žele zdrav život i dugo, kreativno bavljenje sportom kao i ovladavanje veštinama.

AKTUELNO

Na prijateljskom turniru pod nazivom "Noć Šampiona" u organizaciji karate kluba Mladenovac održanom 26. oktobra 2019. godine nastupalo je 14 dalje..
U utorak 11.juna održan je prvi javni čas članova KK"FOKE". Čas je trajao 45 minuta i za to vreme, pred dalje..
Raspored treninga u junu 2019: od 1. - 14. juna po redovnom rasporedu;17., 18. i 19. juna nema treninga zbog prijemnog dalje..
Još jedno takmičenje i još jedan uspeh Fokica zabeležen je u Beočinu gde je održan "Dunav kup 2019". Zlatne medalje dalje..
U toku aprila i maja meseca, zbog probnog prijemnog i praznika Klub neće raditi sledećim danima: 12. april, 26.april, 1. dalje..
Lekarski pregled i vađenje krvi iz prsta, za sve članove će biti u petak 1.marta od 18:30. Cena pregleda sa dalje..
Raspored treninga za vreme zimskog raspusta: od 31. januara do 5. februara nema treninga. od 6. do 18. februara deca imaju treninge dalje..
Radno vreme Kluba u toku novogodišnjih praznika će biti po sledećem rasporedu: od 31.decembra do 7.januara nema treninga; od 8.januara startujemo sa dalje..
Fokice će u četvrtak 27.decembra imati novogodišnji maskenbal na kome će se za nagrade takmičiti za najkreativniju masku. Članovi žirija dalje..

GDE SE NALAZIMO

KONTAKT FORMA

Kontakt

Adresa gde se održavaju treninzi: Jurija Gagarina 78, OŠ “Kneginja Milica”, Novi Beograd

Adresa za poštu: Vojvode Stepe 172/1, Voždovac, Beograd

Telefon: +381642547226

email: fokekarate@gmail.com

2019. © nikola petrovic
Privacy Policy