ČIME SE BAVIMO

Rekreativni karate

Osnovna delatnost karate kluba Foke je upravo rekreativni karate za decu, zdrav život i pravilno razvijanje tela i duha. Kao rekreativci mali karatisti imaju za cilj lično usavršavanje i napredovanje kroz karate veštinu sve do crnog pojasa - majstorskog zvanja.

Takmičarski karate

Za one koji su pokazali takmičarski duh klub je omogućio da se takmiče u WKF sisitemu takmičenja u okviru organizacija BKS i KFS.

KarateMMA koncept

Potpuno drugačiji pristup karateu kroz koji vežbači već naučene tehnike primenjuju na novi način u realnoj primeni. Ova primena se najčešće vidi u MMA obliku borenja ili u vidu samoodbrane.

FokeFIT koncept

FokeFIT je koncept fitness grupnog treninga za roditelje dece koja treniraju karate u Klubu. Idealan način da se dođe do dobre forme koja olakšava svakodnevni život, oslobađa od stresa i zbližava ljude.

O NAMA

Par reči o nama.

Krajem februara meseca 2003. godine jedan novobeogradski karate klub je, iz objektivnih razloga, prekinuo sa radom. Iza tog kluba ostalo je četrdesetak članova sa velikom potrebom za nastavkom vežbanja. Na njihovu inicijativu, uz velike napore, otvoren je novi, za njihove potrebe potpuno prilagođen, karate klub »FOKE«. Foke su počele sa radom početkom marta 2003. godine i, uz pomoć upravnog odbora O.Š. »Kneginja Milica«, potpisale ugovor za malu fiskulturnu salu te škole. I danas se aktivnosti kluba održavaju tamo.

»Foke« su zamišljene prvenstveno kao rekreativni karate klub, za decu mlađeg i srednjeg školskog uzrasta iako u svojim redovima ima i starijih. Najbolje Fokice su registrovani takmičari za BKS, ipak, osnovna delatnost kluba nije takmičenje već apel svima koji žele zdrav život i dugo, kreativno bavljenje sportom kao i ovladavanje veštinama.

AKTUELNO

GDE SE NALAZIMO

KONTAKT FORMA

Kontakt

Adresa gde se održavaju treninzi: Jurija Gagarina 78, OŠ “Kneginja Milica”, Novi Beograd

Adresa za poštu: Vojvode Stepe 172/1, Voždovac, Beograd

Telefon: +381642547226

email: fokekarate@gmail.com

2019. © nikola petrovic
Privacy Policy